Депутатът от Има такъв народ“ Тошко Йорданов ще бъде разпитан по казуса

...
Депутатът от Има такъв народ“ Тошко Йорданов ще бъде разпитан по казуса
Коментари Харесай

Тошко Йорданов ще бъде разпитан заради заплахите срещу Йоловски

Депутатът от „ ИТН “ Тошко Йорданов ще бъде разпитан по проблема с отправените закани против министъра на електронното управление Александър Йоловски за публични поръчки.

От прокуратурата оповестиха, че е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по работа против длъжностно лице от Министерството на електронното ръководство, в хода на което се проверява и упражняван ли е напън към длъжностни лица.

От държавното обвиняване обясниха, че на министър Йоловски е назначена защита поради събраните данни и казаното от него, във връзка с отправяни му закани.

Два дни преди първия тур на локалните избори, ръководителите на парламентарните групи на ГЕРБ Десислава Атанасова и на „ ИТН “ Тошко Йорданов заявиха, че Йоловски e съобщил за оказан му напън от Кирил Петков и от депутата от „ Демократична България “ Божидар Божанов. Стана ясно и, че министърът на електронното ръководство и фамилията му са с защита.

По-късно съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков отхвърли да е оказвал напън върху министъра на електронното управление Александър Йоловски за публични поръчки.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР